Senioritoiminta

Tarkoitus ja toiminta

Toimintaryhmän tarkoituksena on olla ikääntyvien, mutta aktiivisten insinöörien virikkeellisenä, aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä.

Senioreiden toimintaryhmä suunnittelee ja toteuttaa toimintaansa itsenäisesti ja raportoi toimikunnan tapahtumista Lahden Seudun Insinöörit ry:n hallitukselle, pyrkimyksenä on toiminnan koordinointi yhdistyksen toiminnan kanssa.

Toiminnan tavoitteena on jäsenten henkisen ja fyysisen kunnon ylläpito, sekä ammatillisen tiedon ja taidon ajan tasalla pito. Toimikunta voi tarvittaessa myös tukea LSI:n toimintaa sekä osallistua sen järjestämiin koulutus-, retki- yms. tilaisuuksiin.

Hallinto ja jäsenet

Seniorien toimintaa suunnittelee ja johtaa sitä varten muodostettu toimintaryhmä, jonka jäsenmäärä tällä hetkellä on 10 henkilöä. Toimintaryhmän jäsenten tai siinä olevien virkailijoiden toimiaikaa ei tarkemmin määritetä, vaan töitä ja tehtäviä hoidetaan käytännön edellyttämällä, sisäisesti sovittavalla tavalla. Ryhmän puheenjohtajan osalta on sovittu kiertävästä puheenjohtajuudesta noin 1-2 vuoden välein, ja puheenjohtajana toimii vuonna 2017 Erkki Mattila, yhteystiedot: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , puh. 0500 491  484

Seniorien toimintaryhmä kokoontuu toimintakaudella syyskuu – toukokuu aina kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona (markkinakeskiviikko) kello 10:00 - 11:00 LSI:n toimistolla (InsClub). Markkinakahvien merkeissä suunnitellaan tulevaa toimintaa ja vaihdetaan mietteitä ajankohtaisista asioista. Tapaaminen on avoin kaikille senioritoiminnasta kiinnostuneille.

Tiedotus

Tarkoituksena on käyttää seniorien informoinnissa yhä enemmän nykyaikaan paremmin sopivaa, nopeaa  ja edullista sähköpostia, joten toivomme sinun ilmoittavan yhteystietosi Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Ilmoita ainakin sähköpostiosoitteesi!


Näissä merkeissä tapaat :

Erkki Mattila
Email Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
GSM 0500 491 484

Vuorikatu 15 B 39
15110 Lahti

Lisätietoja
Senioritoiminta (vetäjä)Aimo Ohtonen
Email Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
GSM 040 760 0857

Salpakankaantie 3 A 18
15860 Hollola

Lisätietoja
Senioritoiminta (sihteeri)(invalid contact id)

(invalid contact id)

(invalid contact id)

(invalid contact id)

(invalid contact id)

(invalid contact id)

(invalid contact id)

(invalid contact id)

(Sähköpostiosoitteet on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen)